طرزتهیه دمنوش به و خواص آن

طرزتهیه دمنوش به و خواص آن

دمنوش ها یکی از نوشیدنی های محبوب ایرانیان است که دارای خواص درمانی و دارویی بسیاری نیز هستند . مصرف گیاهان دارویی و دم نوش ها (چای های گیاهی ) در ایران از دیرباز رایج بوده و دارای جایگاه ارزشمندی بین خانواده های ایرانی است.

. با مصرف دمنوش ها می توان بسیاری از اختلالات و بیماری ها را بهبود بخشید و به سلامت بدن کمک کرد.

در این مطلب قصد داریم شما را با طرزتهیه دمنوش به و خواص آن آشنا کنیم با مای هربال همراه باشید و ما را از نظرات خود آگاه نمایید.

به یکی از میوه های پاییزی است که سرشار از ویتامین های A و B و C و همچنین قند و پپتین است و در شکل های مختلف به صورت مربا , خام , ترشی و دمنوش قابل استفاده است .

یکی از میوه هایی است که به خانم های باردار برای داشتن فرزندی زیبا و سالم توصیه می شود که در جلوگیری از سقط جنین نیز نقش موثری دارد.

طرزتهیه دمنوش به

طرزتهیه دمنوش به

در طرزتهیه دمنوش به لازم است ابتدا این میوه را خوب بشویید و میوه زرد رنگ و رسیده “به” را تهیه کنید سپس با رنده درشت رنده کنید بعد آن را در میوه خشک کن بریزید و یا روی وسیله گرمازا مثل شوفاژ بگذارید تا با دمای ملایم خشک شوند .

در مرحله بعد از طرزتهیه دمنوش بعد از اینکه رنده های میوه خشک شد آنها را در تابه ای که از قبل روی حرارت قرار دادید و داغ شده است بریزید و اصطلاحا بو دهید تا رنگ رنده های به قهوه ای شود با اینکار دم نوش خوش رنگ تر و معطری خواهید داشت .

بعد از این مرحله اجازه دهید تا بو داده شده رنده های به خنک شود سپس ۱ قاشق غذاخوری از آن را همراه با هل , دارچین در ۱ لیوان آب جوش در قوری بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت غیرمستقیم (کتری یا سماور) قرار دهید تا دم بکشد .

بعد از اینکه دمنوش به آماده شد آن را صاف کنید و در صورت تمایل ۱ قاشق چای خوری زعفران آب کرده به آن اضافه کنید و میل کنید .

نوش جان

در طرز تهیه دمنوش به نیاز به استفاده از نبات یا عسل نیست زیرا این میوه شیرین است. در صورت استفاده زیاد از چای گیاهی می توانید این میوه را به مقدار زیاد رنده کنید و مراحل بو دادن را انجام دهید و بعد از اینکه خنک شد در یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

خواص دمنوش به

به میوه ای است که از خواص دارویی بسیاری برخوردار است بنابراین با نوشیدن دم نوش به از فواید این میوه خوض طعم بهره مندخواهید شد.

برای آگاهی از خواص دمنوش به با ما همراه باشید.

رفع خستگی , نرم کردن سینه , برطرف کردن درد گلو , کاهش فشار خون , تقویت قلب و کبد , اشتها آور , ضد سرطان , خوش بو کننده دهان و خاصیت آرامبخش از خواص دمنوش به و میوه آن است .

این میوه از جمله میوه هایی است که به خانم های باردار برای جلوگیری از سقط جنین پیشنهاد می شود .

تاثیر مثب بر ذهن و فکر دارد هم چنین به دلیل اینکه  از لحاظ مزاجی قابض است ترشح زیاد بزاق دهان را اعتدال می‌بخشد.
دم کرده شکوفه میوه به برای افرادی که خواب آشفته دارند توصیه می شود و به جهت خاصیت آرامبخشی که دارد برای برطرف کردن بی خوابی علاوه بر دمنوش به می توان از خیسانده برگ این میوه همراه با شکوفه نارنج استفاده کرد.

 

در این مطلب با طرزتهیه دمنوش به و خواص آن اشنا شدید در مطالب بعدی مای هربال شما را با خواص میوه به آشنا خواهیم کرد.

مطالب مرتبط

نظر خود را در رابطه با این مطلب بیان کنید