تاثیرسرخ کردن غذا با روغن زیتون بر سلامتی

بهترین روغن سرخ کردن روغن زیتون

آیا شما هم به این فکر کرده اید که از بین روغن های موجود بهترین و سالم ترین روغن برای سرخ کردن مواد غذایی کدام است؟ آیا بهترین روغن برای سرخ کردن غذا روغن زیتون است؟

با مای هربال همراه باشید تا پاسخ این سوال را که محققان اسپانیایی بدست آورده اند بدانیم.

با توجه به وجود انواع روغن ها اعم از گیاهی و حیوانی, همیشه این سوال در ذهن بوجود می آید که کدام روغن برای سرخ کردن مناسب و برای سلامتی مفید است. این موضوع وقتی پیچیده تر می شود که هر روز یکی از کارشناسان و متخصصان درباره مزایا و معایب روغن های گیاهی و حیوانی سخن می گویند و توصیه هایی در این زمینه می کنند در رابطه با اینکه سالم ترین روش پخت غذا چیست باید گفت آب پز کردن سالم ترین روش است اما اگر ناچار به سرخ کردن غذا هستید می توانید از روش سرخ کردن غذا با روغن زیتون استفاده کنید.

تاثیر روغن زیتون در سلامت قلب

براساس پژوهش پژوهشگران دانشگاه مادرید اسپانیا افرادی که بطور منظم از غذای سرخ شده در روغن زیتون استفاده می کنند نسبت به دیگر افراد کمتر با خطر بروز بیماری قلب یا مرگ زودرس مواجه هستند.

پژوهشگران در این بررسی, تعداد ۴۰ هزار و ۷۵۷ بزرگسال بین ۲۶ تا ۶۹ سال را در یک دوره ی ۱۱ ساله سنجیدند. این پژوهشگران روی روش های آشپزی و عادات غذایی این افراد تمرکز کردند. هیچ یک از شرکت کنندگان در زمان شروع بررسی دچار بیماری قلب نبودند.

غذای سرخ شده به غذایی گفته میشود که فقط با سرخ شدن تهیه شود. از شرکت کنندگان در این پژوهش خواسته شدغذا را تفت دهند, بکوبند یا خرد کنند.

نتایج این تحقیق نشان داد, در کشورهای منطقه مدیترانه که غذا با روغن زیتون یا آفتابگردان سرخ می شود و مقدار زیادی غذای تفت داده شده چه در خانه و چه در بیرون از خانه مصرف می شود, میان مصرف غذای سرخ شده و احتمال بروز بیماری کرونر قلب و یا مرگ ارتباطی وجود ندارد.

این پژوهش در مجله BMJ انتشار یافته است.

نمناک

مطالب مرتبط

نظر خود را در رابطه با این مطلب بیان کنید